Senioreprinses Mia

11 januari 2020

Seniorenprinses Mia

Tijdens de zéér gezellige en tevens drukbezochte seniorenmiddag werd Seniorenprinses Mia uitgeroepen tot heerser over het (senioren)Reuberiek.

Seniorenprinses Mia (Hustinx-Koolen) is een echte vastelaovesvierder. Ze is dan ook een graag geziene gast bij alle activiteiten en festiviteiten die in de dorpskern(en) plaatsvinden. Ze is voorzitster van het gemengd kerkelijk zangkoor, waar ze ook de alt-partij zingt. Daarnaast is ze lid van de seniorenvereniging, trouwe bezoekster van het wijksteunpunt én collecteert ze voor diverse goede doelen. Tot slot kan de uitverkiezing van Seniorenprinses Mia rekenen op veel trots van “Bedènk es get”, de vastelaovesgroepering die dit jaar hun 3x11 jarig jubileum viert en waar Seniorenprinses Mia al sinds jaar en dag beschermvrouwe van is. Seniorenprinses Mia zal er, samen met de ‘Obbeegse’ senioren, ongetwijfeld een fantastisch seizoen van maken.

2020 Senioreprinses Mia