Prinsepaar oetrope

05 januari 2020

Prins Ivo I en Prinses Shirley van De Reube!


Op zaterdag 4 januari zijn tijdens de drukbezochte “Prinsoetroping” de nieuwe heersers over het ‘Reuberiek’ bekend gemaakt.
Als opvolgers van onze (oud) Prinses Esther I werden Prins Ivo I (Croes) en Prinses Shirley (Croes-Wiekken) uitgeroepen als nieuwe Prinsenpaar van De Reube.
Prins Ivo is opgegroeid in Simpelveld en was in 1990 al Jeugdprins van de Woeësj-joepe. Naast de liefde voor zijn gezin is hij in het dagelijks leven eigenaar van Slag-Kracht Management & Advies. In zijn vrije tijd is hij muzikant bij het Slagwerkensemble van Concordia Obbicht. Het is dan ook niet geheel toevallig dat hij zijn Prinses leerde kennen bij de vereniging waar hij naast muzikant ook actief is als bestuurslid. Verder zet Ivo zich graag in voor initiatieven die de kernen levend houden zoals ondernemend Bicht en het LOB. Onze Prins heeft ook sportieve ambities en kruipt op een zonnige zomerdag dan ook graag op de racefiets om rondjes te maken langs de maas of door het heuvelland.
Samen met zijn Prinses heeft Ivo drie kinderen; Fenne, Lynn en Mads. Alle drie zijn zij al van jongs af aan besmet met het vastelaovesvirus. Zo waren de twee oudste dochters reeds Jeugdprinses en luistert Mads het liefst het hele jaar door ‘Vastelaovesmuziek’ met mama Shirley.
Onze Prinses Shirley is een écht Obbeegs Reubinneke. Op jonge leeftijd maakte zij al deel uit van onze Dansmariekes en er gaat geen activiteit voorbij zonder dat Prinses Shirley hierbij aanwezig is. Onze Prinses werkt als administratief medewerker bij Health & Sports in Geleen en runt daarnaast actief het gezinsleven. Verder leest ze graag een boek, wandelt ze graag en vindt ze het ook leuk om te gaan shoppen.
Het Prinselijke paleis bevind zich in de ‘greun buurt’ aan de Burgemeester van Hinsbergstraat.
De Reube zijn er wederom van overtuigd een mooi seizoen tegemoet te gaan met deze geweldige Hoogheden!
Op respectievelijk zaterdag 11 en zondag 12 januari wordt bekend wie het Jeugd- en Seniorenpaar zullen zijn die samen met Prins Ivo I en Prinses Shirley gaan heersen over het Reuberiek.

2020 Prins Ivo I & Prinses Shirley